Slurricane Flower


A Slurricane Flower egy nagyon nyugtató fajta, amelyet legjobban esténként lehet hasznosítani, vagy amikor nem kell produktívnak lenni. Ahogy belélegzik, halvány bizsergést fog észrevenni, amely szétterjed a testén, fokozatosan oldva a feszültséget. Erőteljes nyugtató hatása és testmagassága miatt a Slurricane Flower megfigyelések szerint bizonyos felhasználóknál a kanapé zárását okozza. Ezt a törzset hangulatjavítóként írják le, amely a felhasználót egy nyugodt, boldog állapotba viszi, ahol a stressz és a kellemetlen érzelmek elmúlnak. A slurricane a kanapézár mellett köztudottan a sóvárgást is okozza, ezért tartson kéznél egy harapnivalót! Mivel ez a törzs erős és kemény, ügyeljen a megfelelő adagolásra, és legyen óvatos, ha rosszul tolerálja a THC-t, vagy korlátozott a tapasztalata vele.

Megjelenés és íz

A szurrikán rögök sűrűek, gyantában gazdagok és olíva zöldek. Meglehetősen körkörös formában nőnek, és gazdag ibolya akcentussal rendelkeznek az egész rügyben, amelynek intenzitása a növekedési hőmérséklettől függ. A Slurricane Flower aromája összetéveszthetetlen! Ez a törzs gazdag gyümölcsös illatú, erős bogyós és fűszernövényes felhanggal. Hasonlóan az áfonya teához, ízét édesnek és földesnek írták le. A felhasználó értékelni fogja a Slurricane kifinomult, finom ízpalettáját!

Egészségügyi biztosítás

A Slurricane magas THC-tartalma számos előnyt biztosít az orvosi felhasználóknak. Sokan a Slurricane Flower-t választják szorongásoldó tulajdonságai miatt. Ez a törzs ideális azok számára, akik tartós stressztől, szorongástól és egyéb kellemetlen mentális betegségtől szenvednek. A Slurricane ellazítja a testet és a pszichét, lehetővé téve a felhasználó stresszének elmúlását, és helyébe az öröm és a nyugalom érzése lép fel. Ennek a törzsnek számos fizikai előnye van. Segíthet olyan betegségek gyógyításában, mint az ízületi fájdalom, a neuropátia és a fejfájás a fájdalom és a gyulladás csökkentésével. Ezenkívül a Slurricane a felhasználó nyugtató képessége miatt ideális azok számára, akik álmatlanságban szenvednek.

Növekvő

Ez a törzs nagyon egyszerűen termeszthető, így ideális kezdőknek, középhaladóknak és mindenkinek, aki a kettő között van! A Slurricane Flower beltéren és szabadban is jól termeszthető, azonos terméshozammal. Kilenc hetes növekedési periódus után négyzetméterenként 14-16 uncia beltéri betakarításra, vagy növényenként nagyjából egy font kültéri termésre számíthatunk. Az egyetlen hátránya ennek a törzsnek a előállításának a hosszú betakarítási ideje, amely stressz tréning technikák alkalmazásával csökkenthető.

A Slurricane Flowerhez kattintson ide:-

Cím: USA, Kanada, Hollandia 4420 Gage Ave, Bell, CA 90201, États-Unis

Telefon és WhatsApp: +13233952847

E-mail: info@chems-trading.com

https://chems-trading.com/product/slurricane-flower/

OUR PRODUCTS:-

Buy Medical Marijuana online

 Buy cannabinoids online

 Buy pain killer online 

Buy Azzalure 125U

 Buy Xeomin 100U Turkish package

 Buy Botox Allergan

 Buy Dysport Type A

 MK Majestic Hair Botox 

Buy Phenylacetone oil

 Buy ansomone 100iu HGH 

Buy SOMAGEN Aqua HGH

 Buy Benzyl Methyl Ketone 

Buy BMK Oil 

Buy Pain Killer Weed

 Buy AK-47 Weed

 Buy Adderall 20mg 

Buy Adderall XR

 Buy Subutex 2mg

 Buy Tramadol Hydrochloride

 Buy Vicodin Hydrocodone bitartate

 Buy Morphine Sulfate

 Buy Endocet online

 Buy Modafinil 200mg

 Buy FAB-144 Powder Online

 Buy 5fmdp Online

 Buy SGT-78 Online

 Buy SGT-263 Online

 Buy Ephylone online

 Buy Dibutylone Online

 Buy 4-MPD Online

 Buy MDPT Online

 Buy MDPVP Online

 Buy BMDP Hydrochlorid

 Buy 4-CMC Online

 Buy Amphetamine Powder

 Buy Mephedrene Online

 Buy Eutylone Online

 Buy 4-CL-PVP Online

 Buy Fentanyl 100mcg

 Buy Fentanyl Patch

 Buy Fentanyl Pills

 Buy Percocet 7.5mg

 Buy Opana 5mg

 Buy Oxycodone Hydroochloride 20 Mg

 Buy Klonopin (Clonazepam)1 mg

 Buy 3-MMC Online

 Buy 3-CMC Online

 Buy Crystal Meth Online

 Buy A-PVP powder

 Buy xanax 3mg

 Buy AB-PINACA

 Buy AB-CHMINACA

 Buy 5f-mdmb-2201

 Buy fentanyl powder

 Buy A-PHP Buy 4F-BCA

 Slurricane Flower


Comments